Un disseny original de Marc Jesús. Hi ha dos models disponibles, un de les festes de Sant Joan i l’altra de la resta de festes de l’Illa. Estrella Damm repartirà 3.000 camisetes en exclusiva, fetes per Idees Menorquines, a través de les oficines des Diari | Josep Bagur Gomila

TW

Aquestes festes els ciutadellencs i menorquins podran lluir una camiseta festiva, divertida i colorista, dissenyada amb molt d'art i en exclusiva per l'artista Marc Jesús. Es tracta d'una promoció conjunta d'Estrella Damm i el diari MENORCA per celebrar l'arribada de l'estiu i de les festes de l'Illa, començant per Sant Joan.

Des d'aquest dissabte, tota persona que vulgui podrà aconseguir la camiseta de franc a canvi de dur 10 xapes de cervesa Estrella Damm a les oficines del diari MENORCA a Ciutadella o Maó. Hi haurà camisetes disponibles fins a esgotar existències.

A través d'aquesta promoció, Estrella Damm repartirà un total de 3.000 camisetes exclusives, dissenyades per Marc Jesús i fetes per l'empresa de Menorca, Idees Menorquines, amb l'única condició d'entregar 10 xapes a canvi d'una camiseta festiva.

Noticias relacionadas


Dos models

La marca de cervesa ha fet dos models de camisetes inspirades en la festa. Una per Sant Joan i un altre model per a la resta de festes de poble.

Són camisetes de color clar, amb la creativitat de colors, cent per cent de cotó i s'oferiran en diverses talles per home i per dona. Gràcies a la promoció d'Estrella Damm i el diari MENORCA tothom qui vulgui podrà vestir-se de festa amb aquesta camiseta fresca i vistosa i de disseny actual inspirat en les festes, per fer botar cavalls, embullar-se amb els amics i compartir somriures mentre es gaudeix d'una cervesa fresca enmig de la calor.

Estrella Damm manté a través d'aquesta promoció, exclusiva per a Menorca, el compromís amb les festes de Sant Joan i amb les festes de l'Illa. La marca de cervesa cada any impulsa una campnya de promoció per mantenir el vincle viu amb l'ambient festiu que es respira a l'estiu a l'Illa. Ja sabeu, arreplegau xapes i portau-les a les oficines des Diari... abans que vos quedeu sense camiseta!