El batle, José Luis Benejam, el regidor de Promoció econòmica, Txiqui Arévalo, i Dolfo Nuevo, d’Ascea.

TW
1

Del 2 al 13 de març, el teixit comercial d’Alaior durà a terme la campanya «Roda per Lô», per a incentivar el consum en els comerços del poble. Una iniciativa que comportarà importants rebaixes i promocions en els establiments adherits, i la creació de la moneda local «bitLôin».

L’Associació de Comerciants i Empresaris d’Alaior (Ascea) i l’Ajuntament van presentar ahir aquesta campanya, amb la qual els establiments oferiran descomptes als seus clients.

A més, es sortejaran més de cinquanta premis, com ara nits d’hotel, vals de classes pràctiques d’autoescola, dies de lloguer de bicicletes elèctriques, o vals de combustible.

Per cada compra, sense import mínim, el client rebrà una participació per als sortejos, que podrà dipositar en la bústia del mateix establiment.

Moneda local

La primera setmana de la campanya es posaran en circulació 10.000 bitLôins, una moneda de canvi local en bitllets de 0,20 cèntims. Cada client en rebrà un, per cada 5 euros de compra, i durant la segona setmana de la promoció, podrà bescanviar bitLôins en cada compra, amb un màxim de cinc bitllets (en total, 1 euro).

El president d’Ascea, Dolfo Nuevo, explicà que la campanya vol compensar la no celebració de la Fira d’Estocs, per la covid, i assegurà que «hi participen encara més comerços» i «podran trobar descomptes encara millors».