TW
0

Aquest divendres capvespre el jove artista Grilex va arribar a Menorca i es va reunir a la parròquia de Sant Rafel, a Ciutadella, amb els agents de pastoral (catequistes, professors de religió, etc.) de Menorca.

Va ser una trobada en la qual, acompanyat en tot moment d’una Bíblia, va compartir el seu testimoni de fe i va animar-los a ser «apòstols del segle XXI», acompanyant i escoltant els joves. «L'Evangeli es transmet quan un vol seguir realment a Jesús.»

A la trobada es va unir un grup de joves de confirmació de la parròquia, als quals Grilex els va compartir la seva història de conversió personal, que el va portar a redescobrir Déu i a estimar-lo sense límits. En aquest sentit, va expressar que la vida cristiana és una aventura apassionant que val la pena viure, que Jesús és vida, llibertat, perdó, amor i veritat.

També hi va haver un llarg espai de diàleg, en el qual els agents de pastoral van compartir experiències familiars i de catequesi relacionades amb els joves. Aquest dissabte capvespre les activitats es fan as Mercadal: Viacrucis per la Pau fins al Toro, Eucaristia i concert, en el qual Grilex interpretarà les seves cançons juntament amb el seu germà Álvaro.