TW
14

Dos nous centres de Ciutadella s'han adherit s’ha adherit recentment a la campanya contra la «segregació lingüística» que s’ha estès als diferents centres educatius de Balears, en contra del decret de lliure elecció de llengua que vol posar en marxa el Govern. Es tracta del CEIP CEIP Margalida Florit de Ciutadella i l'IES Josep Maria Quadrado.

L’escola pública d’educació infantil i primària i l'institut han fet públic el seu suport a la iniciativa que porta per eslògan «La llengua no es toca» i que defensa que no es polititzi la llengua catalana a l’educació.

Noticias relacionadas

De la mateixa manera que ho van fer els professors i les professores de l’IES Biel Martí de Ferreries a finals del passat mes de novembre, els professors dels dos centres han mostrat el seu rebuig al pla de lliure elecció de llengua que vol impulsar el Govern sortint a l’exterior del centre com a acte simbòlic amb cartells on es llegeix que «La llengua no es toca» i immortalitzant el moment amb una imatge que després han compartit.

El pla signat per PP i VOX es preveu implantar a partir del curs que ve i permetrà que els pares o tutors legals dels alumnes triïn la primera llengua d'ensenyament en les matèries no lingüístiques fins als vuit anys.