TW
0

El músic i compositor manacorí revisa l'àlbum de 1999 amb un format per a col·leccionista que compta, entre d'altres, amb textos de Ponç Pons

Raquel Marqués
Maó
Apte per a nostàlgics i per a aquells que estimen tant la música que esperen amb desig l'arribada d'edicions especials amb les que gaudir de cançons amb l'extra afegit d'un atractiu format i un llibre de 64 pàgines.
Joan Bibiloni reestrena "Balears" (1999) amb una edició per a col·leccionistes que inclou textos de Ponç Pons, Joan Manresa, Miquela Lladó, Josep Marí, Maria del Mar Bonet, Tomàs Graves, Bernat Nadal i mossèn Antoni Maria Alcover.

Tot el sabor mediterrani
Editat per Les tres taronges/ Satie Produccions Audiovisuals i distribuït per Blau-Discmedi, el doble compacte veurà la llum la primera setmana d'aquest mes. La nova pell de "Balears" ressorgeix amb una acurada col·lecció d'instantànies a càrrec de Pere Sanxo. Paisatges d'una poètica Mallorca amb tot el sabor mediterrani realitzades pel fotògraf als anys 50 i 60 que recorden esperit i ànima d'una Illa abans de la seva transformació urbanística pel "boom" turístic.
Un seguit d'imatges d'acord a una música i a una connexió de lletres en prosa o poesia. La llibertat dels autors enalteix un ampli ventall de sentiments i pensaments propis i càlids per abrigallar, vuit anys després, un repertori remasteritzat per millorar la qualitat del so. Més de vint temes amb col·laboracions de luxe de la mà de músics com Larry Coryell, Jorge Pardo, Pep Toni Rubio o Daniel Lagarde, entre d'altres. Una joia.