TW
0

Diumenge, a la sala d'actes del Centre Cultural d'Alaior, el trio Veus Illenques, format per Maria José Sosa (soprano), Josep Carreras (baríton) i Mari Quintana (piano) celebrà un concert líric interpretant fragments populars i atractius del ric i dens repertori líric espanyol i també d'algun altre de l'òpera italiana. El públic que omplia la sala fins a la porta va gaudir d'una actuació lloable, prodigant llargues mostres de satisfacció i escoltant romances i duos del ric panorama musical que conté la sarsuela i de la força expressiva i vibrant de l'òpera.

Els cantants, molt ben acompanyats per Mari Quintana, mostraren les seves respectives formacions musicals (Carreras ha actuat professionalment fora de Menorca i Sosa ha estudiat cant també fora) i les seves atractives i acurades veus.
Les intervencions solistes foren, per part de Maria José Sosa, l'ària de Marieta de "La Dogaresa" de Millán, i la de Violleta "Addio al Pasatto" de "La Traviata" de Verdi. Per la seva part, Josep Carreras interpretà l'ària de Rodrigo "Moerte de Rodrigo" del "Don Carlo" de Verdi i el "Ave Maria" sobre l'intermezzo de "Cavalleria Rusticana" de Mascagni.

Els duos que executaren foren el de Luisa i Vidal de "Luisa Fernanda" de Moreno Torroba, el d'Iris Lucinda i Esteban de "El pájaro azul" de Millan, el de Margarita i Sr. Williams de "El Anillo de Hierro" de Marqués, el de Marieta i Micone de "La Dogaresa", el de Maruxa i Pablo de Maruxa de Vives, i el de Adriana i Juan de "Los Gavilanes" de Guerrero. Una audició que va complaure molt l'auditori.