TW
0

La Comissió Mediambiental de l'IES Josep Miquel Guàrdia, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient va convocar un concurs obert als centres escolars d'Alaior a fi de participar d'una manera original en l'esmentada commemoració: crear tota mena d'objectes, jocs, elements decoratius, etcètera, amb material procedent de reciclatge, una iniciativa en la que hi participaren 270 alumnes dels centres escolars.

Alumnes de cinquè de Primària del "Dr. Comas", alumnes de primer i segon cicle de La Salle, i alumnes de primer i segon cicle de l'IES J.M. Guàrdia, col·laboraren en la creació artística d'aquesta convocatòria mostrant obres de gran originalitat, inventiva, i imaginació, com ha quedat patent en l'exposició dels principals treballs oberta a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament, en la que figuren els premiats i finalistes.

És, sens dubte, una interessant i atractiva mostra de com la imaginació humana pot arribar a crear peces de vertadera vistositat a base de moltes deixalles que llancem o desaprofitem.L'Institut a volgut, amb aquesta mostra, posar atenció en el deteriorament que pateix el nostre planeta, i en la protecció necessària del medi ambient, una responsabilitat de tots i que requereix imaginació i esforços.