"la Lluna d’en Joan". Un moment de l’espectacle de la companyia catalana. - TEATRE NU

TW
0

El Teatre Principal de Maó ha programat la III Mostra de Teatre Infantil per a Fillets i Filletes. Es tracta d'una selecció de les millors peces dirigides als més petits per a gaudir durant les vacances escolars de Setmana Santa.

"La princesa i el pèsol", de la companyia catalana Festuc Teatre, encetarà la programació el proper dijous dia 28. El protagonista d'aquesta història és un pobre príncep que troba que totes les noies que ha conegut fins llavors no són prou fines com per a compartir la seva vida.

El dia següent, divendres 29, la companyia catalana Teatre Nu durà a escena "La lluna d'en Joan", un espectacle que parla de les emocions d'un nen que ha de salvar la vida del seu pare, que ha emmalaltit.

"Les fades de la Bella Dorment", a càrrec de la companyia mallorquina Disset Teatre posarà el dissabte 30 punt i final a aquesta programació especial amb la revisió de tot un clàssic de la literatura. Aquest muntatge fou guardonat com a millor espectacle de titelles FETEN 2011.

Tots els espectacles tenen un preu de l'entrada general de dotze euros, i de seis euros per als fillets; i estan programats amb una doble funció, a les 17 i a les 19 hores.