TW
0

Per "clamor popular" el Concert de Primavera de la Banda de Música de Ciutadella d'enguany serà un homenatge al pas doble. Ho explica, Joan Mesquida, director de l'agrupació musical ciutadellenca abans de destacar que el programa seleccionat alternarà pas dobles de concert i d'altres taurins per aconseguir un conjunt "fresc i de caire familiar".

Entre les composicions que sonaran al concert, "Puenteareas", de R. Soutullo, "Dúnia Piris", de Rafael Talens, o "Al Centenario", de Ferrer Ferran, les tres que més agraden a Mesquida, però també "Joselito Bienvenida" y "Rubores" de Pascual Marquina; "Pepita Greus" de Pascual P. Choví; "El Tío Caniyitas", de Ricardo Dorado; "Tercio de Quites", de Talens; "Domingo Ortega", de Ledesma y Oropesa; "Manolete", d' Orozco y Ramos; y, "Fiesta taurina", de José de la Vega.

Encara que els pas dobles triats no són els més clàssics, Mesquida creu que el concert agradarà molt. "És una música que tenim dins tots, açò unit al fet que llevat de a les festes de Sant Joan, tenim poques oportunitats de tocar-la, ens fa pensar que tindrà bona acollida". La comprovació, avui, a partir de les 21 hores, al pati gran de Calós, a Ciutadella.