Els serveis d'emergència van atendre als ferits as Pla de Sant Joan | Josep Bagur Gomila

TW
0

La dona de 39 anys i natural de Ciutadella que va ser envestida per un cavall aquest divendres al matí als assajos dels Jocs des Pla, està ingressada en estat greu a la UCI de l'hospital de Son Espases, a Mallorca, segons han informat fonts sanitàries aquest dissabte.

La pacient presenta diverses fractures cranials amb una hemorràgia cerebral associada al fort cop al cap que va rebre en caure enterra d'esquena després de ser atropellada per un cavall as Pla al voltant de les 11.30 hores d'aquest divendres. Va ser ferida al final d'una carrera de 'córrer abraçats'. En un primer moment va ser traslladada a l'hospital Mateu Orfila de Maó, però al capvesre va ser transportada amb l'avió-ambulància a Mallorca.

Noticias relacionadas

D'altra banda, pel que fa al cavaller de 27 anys que menava el cavall, també està ingressat a la UCI, però de la Clínica Juaneda a Ciutadella, en estat estable. Pateix traumetisme crànioencefalic i una contusió pulmonar. Té fractures vertebrals estables i una de cubit al braç dret pendent d'una intervenció quirúrgica.

Precipitat

En un altre ordre, l'home mallorquí de 49 anys que es va precipitar des d'un segon pis durant la matinada del dia 22 al 23 segueix ingressat a la UCI de l'hospital Mateu Orfila de Maó. El van trobar enterra al migdia, poc abans del primer toc.

Aquestes tres persones són les úniques que estan hospitalitzades per les festes de Sant Joan.