Els propietaris de la marca de moda menorquina van bufar les espelmes en motiu de les tres dècades que porten dissenyant peces pròpies de Menorca gràcies a pintors i il·lustradors locals | Gemma Andreu

TW
0

La plaça de la Conquesta esperava impacient, sota la mirada vigilant d'Alfons III, a què la moda s'escampàs pels carrerons de Maó. La catifa vermella imposava a tots aquells que seien a pocs metres. I és que la firma menorquina de moda Pou Nou va deixar perplex a tot el públic amb un espectacle més bé diferent a qualsevol altre.

El conductor de la nit entrà a l'escenari amb un tarannà humorístic, intercalant frases amb català, castellà i anglès. «És aquí la desfilada de Pou Nou?» va començar, on les persones assistents a l'acte van deixar entreveure un petit somriure còmplice. Entre actuació i actuació, alguns aprofitaven per anar al mirador des Castell a immortalitzar amb els seus mòbils l'estampa del port de Maó amb la seva característica il·luminació. A més a més, es va habilitar una petita barra per saciar la set d'una nit xafugosa.

La Passarel·la Romàntica va comptar amb desfilades totalment heterogènies: fillets i filletes ballant tots als mateix compàs i amb prendes de diferents colors i talls; varis cantants amenitzaven el musical amb els seus instruments, des de guiterres fins piano, i des de lletres amb català a lletres amb italià. També es va poder apreciar un hipotètic casament, sempre amb roba de Pou Nou, den Miquel i n'Ani, on estaven acompanyats pels més petits, tots des blanc.

Al finalitzar l'acte, paperins de tots colots s'enlairaren per tot l'escenari per celebrar el matrimoni. Seguidament ella li dedicà la cançó tradicional «La finestreta» al seu espòs, amb una veu dolça i fina, que va ser rebuda amb grans aplaudiments. En definitiva, es pogué observar un acte multitudinari on regnà, per damunt de tot, la moda i després la música i el ball. Totes les cadires s'ompliren i també els voltants. Devers les 21.50 hores es procedí a enviar els agraïments a tots aquells que van fer possible una desfilada d'allò més divertida. Els més de trenta artistes que participaren deixaren, al seu pas, una gran acceptació per part de tots els assistents.