La piscina des Mercadal omple totes les franges horàries i compleix així el repte de nedar durant 24 hores | Gemma Andreu

TW
0

La piscina des Mercadal omple totes les franges horàries i compleix així el repte de nedar durant 24 hores i recollir fons per a Aspanob, que ajuda a combatre el càncer infantil.

La marató solidària a l'aigua va començar aquest divendres al capvespre, a les cinc i pocs minuts. Després es feia palès l'èxit de convocatòria, quan s'acabaven de reservar les franges horàries de matinada, les més difícils d'omplir.

L'organització anuncià que tot i el ple aconseguit qualsevol persona hi serà benvinguda fins les cinc del capvespre d'aquest dissabte per a nedar en temps de 5 minuts.

Entre divendres i dissabte s'han dut a terme diferents activitats lúdiques per animar la jornada. Els nadadors de la matinada han berenat xocolata i coca mentre veien sortir el sol i els que hi acudeixin al matí podran apuntar-se a un partit de volei a l'aigua (11 hores) o a la festa de l'escuma (12).

L'acte acabarà a les cinc d'avui, amb rifes i un aperitiu per a tots els que s'hagin tirat a la piscina.