L’exuberant paisatge de Macarella i Macarelleta forma un altre planeta blau. | Andoni Gaztelua

TW
6

Andoni Gaztelua, de Vitòria, s'enduu un complet souvenir de l'Illa, la imatge d'un món on es condensen les platges Macarella i Macarelleta gràcies a l'ús d'un dron i el programa Autopano Giga.

En les seves primeres vacances menorquines l'aficionat a la fotografia, director artístic de professió, va captar nou imatges aèries de les platges a 110 metres d'alçada amb un Bebop2, un dron de petit tamany, que va unir amb l'aplicació i després en va retocar els detalls amb Photoshop, com també va fer amb altres imatges interactives de 360º que mostra en la seva web.

Va enlairar l'aparell des d'un penya-segat sense sobrevolar la platja - està prohibit -, però això no li va impedir obtenir un espectacular resultat: un planeta de les àmplies zones verdes de la costa sud i el mar cristal·lí.

El muntatge fotogràfic, que ha compartit la marca de drons Parrot a la xarxa social Instagram, compta amb quasi 1.500 «m'agrada» dels seus seguidors. Es difon sota l'etiqueta #tinyplanet, que agrupa fotos on la imatge pren forma d'esfera per a convertir-les en móns en miniatura personalitzats gràcies a la informàtica.