Programa de Nadal. Es Castell 2016

TW
0

La celebració del tradicional Mercat de Nadal aquests dissabte i diumenge, a la carpa ubicada a l'Esplanada, serà l'avantsala dels actes organitzats per l'Ajuntament des Castell per les festes nadalenques.

El programa d'activitats inclou la inauguració a la Sala Multifuncional de l'exposició fotogràfica Migracions i Fronteres, de José Palazón, organitzada per l'Ajuntament i el Fons Menorquí de Cooperació que romandrà oberta fins el 16 de desembre.

Noticias relacionadas

Dos dels actes més multitudinaris tindran lloc el dissabte 17 i el divendres 23, amb les cavalcades del Pare Noel i l'Ambaixador dels Reis Mags, respectivament, que sortiran ambdues a les 19.30 hores des del Centre de Cultura.
S'ha de destacar també la programació especial de Nadal que oferirà Ràdio Es Castell el dissabte 24 al matí, durant el qual es lliurara una panera amb productes típics d'aquestes festes.

La bulla de Cap d'Any, dia 31 a mitjanit, serà davant l'Ajuntament amb la convidada a raïm i cava per celebrar un venturós 2017. I, a continuació, hi haurà una revetlla a la carpa de la plaça Esplanada.

Els Reis Mags d'Orient tenen el costum d'arribar a Es Castell sempre per la mar i, sobre les 18 hores de dia 5 de gener, amarraran la seva embarcació al Moll d'en Pons per recórrer,els principals carrers de la vila fins arribar a l'Esplanada.