Aules i passadissos s’ambientaren en els diferents capítols de la vida de Jesús. | Gemma Andreu

TW
6

Les aules del col·legi Sant Josep de Maó han esdevingut, de nou enguany, un gran betlem vivent, pel qual, durant un parell d'hores, han passat centenars de persones, relacionades amb el centre o no, ja que són molts els que el visiten cada any, fins i tot d'altres pobles. I és que són moltes les persones que mantenen la tradició de visitar cada any l'escola, per veure el seu betlem vivent.

Els passadissos i les aules s'ambienten en l'època del naixement de Jesucrist, per recrear les diferents escenes, les quals prenen vida de la mà d'un bon nombre d'alumnes, que cada any mantenen la il·lusió de representar els diferents personatges. De fet, hi ha fillets de totes les edats, també nadons, com a fills de Josep i Maria.

Noticias relacionadas

Com és habitual, s'hi van poder veure una dotzena de capítols de la vida de Jesús, amb escenes com ara l'Anunciació a la Verge, la fuita a Egipte, el palau d'Herodes, la fusteria de Josep, el cel o el mercat.

Com sempre, l'afluència del públic va ser excel·lent, amb molta gent que no va deixar passar l'oportunitat de presenciar un tan viu betlem de Nadal.