L’alcaldessa se va adreçar especialment a infants i joves | Gemma Andreu

TW
2

El discurs institucional de l'acte d'aquest dilluns, que va pronunciar l'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila Lluch, va girar entorn al diàleg entre generacions i cultures.

Noticias relacionadas

La lluita pel manteniment de la identitat i l'adaptació a les influències d'altres civilitzacions, inherent a la celebració, va prendre un caire actual en les paraules de la batlessa. Es dirigia especialment a infants i jovent, «el present i el futur» de la ciutat. Era, de fet, el públic al qual s'adreçà tot l'acte, amb l'objectiu de recordar el compromís de Ciutadella amb els drets dels infants i adolescents com a Ciutat Amiga de la Infància.

Va expressar la seva voluntat que en la diada d'aquest Sant Antoni els ciutadans més joves esdevinguessin els protagonistes actius i directes de la cerimonialitat de la ciutat. Una ciutat que exemplifica que les poblacions d'avui «són marc de convivència democràtica, de cohesió social i de creativitat o de solidaritat intergeneracional», afirmava. Es referia així a com comparteixen, grans i joves, «Sant Antoni com a marc comú».

Lea la noticia completa en la edición impresa del 17 de enero en Kiosko y Más