TW
1

Els cuiners d'estrella Michelin Fina Puigdevall, Marc Ribas, Víctor Quintillà i Tomeu Caldentey oferiran sessions de cuina en directe en la primera edició de la fira del producte i la cuina menorquina Arrels. El Recinte Firal de Maó acollirà aquesta mostra gastronòmica els dies 29 i 30 d'abril amb di versos tasts i punts de venda de productes gastronòmics.

En les activitats de cuina, que es realitzaran en una aula específica durant sessions de 45 minuts, els espectadors coneixeran diverses receptes i tècniques culinàries de la mà dels cuiners convidats, així com d'experimentats xefs menorquins. La cuina de l'Illa estarà representada per Joan Bagur (Rels), Marco Antonio Collado (Ses Forquilles i Rais), Carlos Juanico (Alcaufar Vell), Teresa Montesinos (Passió Mediterrània), Dani Florit (Ca n'Aguedet), Sílvia Anglada (Es Tast de na Sílvia), Richard Tejada (Can Bernat des Grau), Víctor Bayo, Dani Mora (Sa Pedrera des Pujol), Patrick James (Pan y Vino), David Coca (Sa Llagosta i Ses Salines), Felip Llufriu (Mon Restaurant).

La fira, promoguda pel Consell, també comptarà amb una aula de tast amb degustacions guiades, i una aula d'activitats gastronòmiques per fillets.

La fira romandrà oberta de 10 del matí a 9 de la nit durant l'últim cap de setmana d'abril.