TW
7

Mentre la Comitiva des Be feia la darrera tanda de visites, la festa popular es concentrà entre Es Molí i Calós en l'acte de les avellanes. Les famílies amb infants, sobretot, van ser les protagonistes de la bulla festiva, amb les senalles plenes i llençant-les al vol.

Noticias relacionadas

La Banda de Música, dirigida per Joan Mesquida, interpretà el primer Jaleo de les festes davant un públic jove, majoritàriament adolescent, que s'esvalotà amb les notes festives. En el repertori no faltaren clàssics com els passos dobles «El Gato Montés», «Paquito Chocolatero» o «Amparito Roca», ni les cançons populars preferides com «Cants de Sant Joan», «Sa caseta», «Es ruc» o «Alfons III». Tampoc altres temes molt populars que durant el pas dels anys s'han convertit en clàssics durant les festes com «Mediterráneamente» o «Mi gran noche».

Com a novetat es van poder escoltar i ballar dues noves peces menorquines, arranjades pel director: «Qui és aquella morena?» i «Sant Joan es viu així», del cantant Joss, més tres temes molt actuals com «Livin on a prayer», de Bon Jovi, «Sofía», d'Álvaro Soler, «Uptown funk», de Bruno Mars, i com no, l'arxiconegut «Despacito», de Luis Fonsi, amb el que el jovent va cantar i ballar al so de la banda. El xou a sa Contramurada es perllongà fins a la nit, amb la festa ocupant el carrer, amb les portes de les cases obertes, compartint berenetes. El tram de l'avinguda on es concentrà la bulla quedà cobert d'una estora d'avellanes.