TW
0

Dissabte 29

17 h. Passacarrers pel poble amb la Banda de Música des Migjorn Gran, des del Pla de l'Església.

18:00 h. La fabiolera, Adriana Moll Sales, demanarà permís per començar el replec de cavalls i cavallers i farà el primer toc de tambor i fabiol. Seguidament s'entregarà el penó de Sant Cristòfol al caixer fadrí, Miquel Sales Florit i s'iniciarà el replec, que acabarà incorporant al caixer batle, Pere Moll, i al caixer capellà, Joan Camps.

20 h. La comitiva de caixers, cavallers i autoritats, acompanyats per la Banda de Música, es dirigiran a peu des del Saló Verd a l'Església per assistir a les Solemnes Completes en honor a Sant Cristòfol.

20:30 h. Sortida de Completes i passacarrers amb la Banda de Música des Migjorn Gran per anar al Saló Verd, on s'oferirà la tradicional beguda a caixers, cavallers, autoritats i convidats. Després fabiolera, caixers i cavallers reprendran la qualcada, faran una volta completa al poble i es dirigiran a Sa Plaça per donar inici devers les 21:00 h. al primer jaleo de Sant Cristòfol de Ses Corregudes 2017.

En acabar, es faran tres voltes al poble: en el transcurs de la segona, s'acompanyarà al caixer capellà a la rectoria i en la tercera s'acomiadarà al caixer batle al seu respectiu domicili i es dissoldrà la qualcada fins a l'endemà.

00:30 h. Temps per al ball amb la gran revetlla a la zona esportiva amb l'Orquestra Black Pearl i Ritmo Menorca DJ's.

Diumenge 30

8:00 h. La Banda de Música des Migjorn Gran despertarà a tot el poble amb la diana florejada.

9:00 h. Replec de caixers i cavallers, encapçalada per la fabiolera, Adriana Moll Sales, per formar la qualcada. Completat el replec, es farà una volta al poble i es dirigiran cap al Saló Verd per deixar els cavalls.

10:15 h. La comitiva de caixers, cavallers i autoritats, al so del tambor i fabiol, es dirigiran a peu des del Saló Verd cap a l'Església per assistir a la celebració de la Missa Solemne. En el decurs d'aquesta, els quatre cavallers de més edat repartiran l'aigua-ros. En acabar, la comitiva, a toc de tambor i fabiol, es dirigirà al Saló Verd per recollir els cavalls i reprendre la qualcada. Faran un parell de voltes al poble i es dirigiran a Sa Plaça per, devers les 12:00 h., donar inici al darrer jaleo.

Després de les tres voltes, els membres del Consistori lliuraran als caixers i cavallers les canyes verdes. Seguidament, la qualcada farà tres voltes pels carrers i places del poble.

Noticias relacionadas

15:30 h. Passacarrers de la Banda de Música des del Pla de l'Església fins la plaça del Saló Verd per acompanyar la comitiva a la beguda popular. En acabar, els membres de la qualcada, acompanyaran, en formació, al caixer batle i després al caixer capellà als seus respectius domicilis i es dissoldrà la qualcada fins l'any que ve. Posteriorment, els caixers i cavallers, per parelles, duran a terme el repartiment de l'aigua-ros pels domicilis del poble.

22 h. Per als qui encara tenguin força i ganes de més festa, revetlla a Sa Plaça a càrrec de l' Orquestra Huracán. En el transcurs es farà entrega del trofeu, cedit per JAC i RTM, al millor cavall de Sant Cristòfol.

00:30 h. Concert a Sa Plaça amb Orlando Schmidt & The Soul Factory.

Dilluns 31

9 h. Diana a càrrec de la Banda de Cornetes i Tambors des Migjorn Gran, dirigida per Àgueda Sales Orfila.

10 h. Competició de tir al plat a les antigues depuradores, organitzat per la Societat de Caçadors des Migjorn Gran.

11 h. Missa en sufragi dels veïns desapareguts el darrer any.

17 h. Cercavila de la Banda de Cornetes i Tambors, per acompanyar a tots els fillets i filletes del poble cap a Sa Plaça, on faran la seva festa amb els jocs infantils i populars organitzats per Sa Xaranga. En acabar, tothom podrà dirigir-se al costat de les escales del Saló Verd per presenciar la traca infantil carregada de sorpreses.

Acte seguit, cap allà les 18:45 h, s'iniciarà el passacarrers de la Banda de Música.

20 h. Començarà el jaleo d'ases i acabarà amb la tradicional i esperada samba. (Ajudau entre tots a què la gent respecti els animals i no els faci mal).

00:30 h. Darrera revetlla a Sa Plaça amb en Pele Punkautor i l'Orquestra Sarau.