Nou bienni. La renovada qualcada compta amb un total de 45 cavallers entre els quals hi ha els membres de la Junta, estant molts d’ells presents en altres festes d’aquest estiu. | Javier Coll

TW
3

Tot preparat per rebre unes festes que commemoren els 200 anys de Sant Climent com a poble. Per a l'ocasió, es presenta una nova Junta de Caixers que encapçalarà una qualcada de 45 cavallers, els quals prendran el protagonisme al llarg del cap de setmana. Com a novetats dins els seus components, en Toni Vidal passa a ser caixer batle després d'haver estat vocal a Llucmaçanes, intercanviant càrrec amb n'Esther Parpal respecte a les festes anteriors.

Noticias relacionadas

Mentrestant, en Joan Pons serà el portador de la bandera com a caixer fadrí. Pel que fa a la resta, Joan Tutzó, capellana de Llucmaçanes i Alaior, repeteix càrrec a Sant Climent. Com a caixer casat tornam a tenir en José Pons (Joselito) i, com a caixer pagès, en Lluís Riera, que també realitzen el mateix paper de Llucmaçanes al l'igual que el fabioler, Víctor Pons, i dos dels vocals com són en Joan Seguí i en Tumeu Torrent. Sens dubte, han estat setmanes de molta feina per a una Junta que, de nou, es reuneix damunt el cavall per tractar d'oferir al poble les millors festes possibles en un any molt especial per als santclimenters.