Animada festa a la plaça Conquesta amb Pinyeta Pinyol | Javier Coll

TW
1

Ho deien les previsions i no es van equivocar; els actes de carnaval han començat passats per aigua a tota Menorca, amb pluges generalitzades i un descens de temperatures.

El matí ha començat malament als pobles de llevant. A Maó, l'Ajuntament anunciava la suspensió de la trobada d'escolars; a Sant Lluís, la rua pels carrers del poble es va convertir en una festa dins dels mateixos centres educatius, i as Castell ho van ajornar fins aquest divendres esperant que el temps permeti la sortida dels petits.

A Alaior va quedar suspès el recorregut dels alumnes i la visita a l'Ajuntament per veure en Bernat Figuerola, però sí que van poder gaudir del ball que s'havia organitzat al poliesportiu.

Noticias relacionadas

Festes

El mal temps no evita que s'imposessin les disfresses. Hi ha hagut festes a diferents escoles, com a la de Cor de Maria, de Maó, o a l'escoleta infantil de Sa Galera, que ho celebrà al Casino 17 de Gener de Ciutadella. I, també, a centres com els esplais, com ara a Cas Jubilats de Ferreries.

As Castell, hi ha hagut una festa infantil amb música Dj a l'envelat de l'Esplanada; i a Sant Lluís la bulla s'ha fet al pavelló esportiu, amb l'amenització de Menorca Festa i la celebració del concurs del Rei i la Reina Infantils de Carnaval.

Mentre, a Maó, després de la suspensió dels actes del matí, l'Ajuntament ha mantingut la festa infantil prevista a la plaça Conquesta. El grup Pinyeta Pinyol va posar la música per als balls, i es va fer també el concurs de disfresses. L'acte va comptar amb el lliurament dels premis per a les millors idees.