TW
0

Els fillets i filletes del col·legi Mare de Déu del Toro des Mercadal van fer ahir la seva tradicional sortida de carnaval, açò sí, condicionada per la pluja.

Tot i que va haver de ser un passeig curt per culpa mal temps, aquest no va evitar que els alumnes poguessin lluir les seves disfresses davant els vesins del poble.

Acompanyaren els estudiants membres de la banda i la batucada juvenils, els quals van posaren les notes musicals a la trobada.

Noticias relacionadas

Avui, rua i Camestortes

El mal temps ha obligat a suspendre o a reprogramar diversos actes, aquests darrers dies. Un d'aquests va ser la rua infantil que fan cada any els alumnes de les escoles de Maó, que no es va poder fer dijous passat i que, després que l'Ajuntament hagi xerrat amb tots els centres, s'ha decidit que es farà avui. És un gest en reconeixement a la feina feta per a la confecció de les disfresses per part dels infants, les famílies i els docents. Així, entre les 11 i les 12.30 hores passaran els escolars per la plaça Constitució, on hi haurà un espectacle musical amb els Trolls.

Així mateix, avui capvespre es celebraran els seguicis fúnebres d'en Camestortes a Maó, Es Castell i Sant Lluís. En aquest darrer poble hi haurà el Ball de Negre i Vermell, i a Alaior el funeral d'en Bernat Figuerola. I as Migjorn Gran faran la rua infantil amb jocs i concursos, i as Mercadal, Ferreries i Ciutadella celebraran el Darrer Dimarts amb dinars i torrades de sobrassada.