Els usuaris del Centre Polivalent Carlos Mir van donar vida a un pop gegant descobrint un tresor de flors | Javier Coll

TW
0

Prop d'un centenar de racons de la ciutat s'han engalanat per a crear l'ambientació més primaveral en una nova edició del Maó+Flors, aquesta iniciativa que els darrers anys omple els carrers de color.

El passeig dels dissabtes pel centre de Maó es va convertir en un goig en veure les propostes fetes per entitats, vesins, empreses i institucions, per convertir els carrers en un gran jardí.

La Casa del Poble o el Camí des Castell i ses Moreres, les places Reial, Bastió, Colón, Constitució o del Carme, o edificis com Ca n'Oliver, el Teatre Principal o el mateix Ajuntament, foren només alguns dels espais que gaudiren d'aquestes decoracions florejades, gràcies a la participació de molta gent. Com per exemple, els alumnes del CEIP Mare de Déu del Carme, que van decorar el pati del Claustre del Carme, o els usuaris del Centre Polivalent Carlos Mir, que van donar vida a un pop gegant descobrint un tresor de flors. O al parc des Freginal, on els fillets van tenir l'oportunitat de sembrar els seus propis ramells, creant un jardí floral ben especial.

El Maó+Flors segueix aquest diumenge. Després de la diana matinal (10 hores) hi haurà tallers i activitats a diferents espais, i es podran visitar els muntatges florals entre les 10 i les 14 i de 17 a 20 hores.