Des de primera hora, els carrers ajardinats de Ferreries van rebre la visita de centenars de persones, que gaudiren de l’espectacle de color. | I. P. D. R.

TW
6

Espectacular la decoració amb la qual els ferreriencs han submergit els seus carrers durant aquest cap de setmana, amb autèntiques obres d'art fetes a base d'elements naturals i amb les flors com a grans protagonistes.

La iniciativa Ferreries Floreix ha tornat a ser una gran mostra de feina en equip, en què vesins, entitats, empreses i també l'Ajuntament han sumat per decorar el centre.

Carrers com el de Sant Joan, de Dalt, de la Creu o Sant Josep van esdevenir autèntiques estores florals amb molt variades composicions. Uns dissenys que durant tot el cap de setmana ha atret centenars de visitants, que han gaudit d'aquestes decoracions tan primaverals.

També al Pla de l'Església, on un caragol gegant i un mural ben gros fet pels alumnes de l'escola, o el carrer Nou, on una col·lecció de cotxes antics, molts d'ells Seat 600, i també algunes motos, van estar convenientment decorats per donar aquest toc floral. O el carrer Sant Bartomeu, on els vesins van crear el Lloc sa Plaça, on, després de passar per les barreres d'ullastre i entre bales de palla, anaven apareixent originals muntatges carregats de flors. Una iniciativa, el Ferreries Floreix, que es supera cada any gràcies a grans idees i a la contribució de tot el poble.