TW
0

La proximitat de les dates santjoaneres implica molta previsió, preparació i activitats preliminars, entre les que destaca l'organització dels replecs on els cavallers tenen l'oportunitat de 'provar' i acostumar els cavalls a la bulla, el renou, la pols i la música de jaleo.

Noticias relacionadas

Aquest cap de setmana el lloc de Son Mercer de Baix, de Ferreries, propietat de la família Mascaró, ha acollit un animat replec al que hi van acudir cavallers de Sant Joan. Després d'assistir a la presentació de la revista Festes de Sant Joan 2018, editada pel MENORCA• «Es Diari», els sis membres de la Junta de Caixers del bienni i els fabiolers es van desplaçar a Son Mercer per participar en aquest replec.

Avui comença la inscripció dels cavallers que integraran la qualcada d'enguany. Els dos caixers pagesos -Pedro Marquès, l'amo de Santa Victòria, i Pedro Moll, l'amo de Lloc de Monges- junt amb el fabioler visitaran els llocs del terme per a apuntar els l'amos, fills de l'amos i missatges. El dissabte 2 de juny, a Santa Victòria, quedarà tancada la relació amb la inscripció dels pagesos cavallers de fora terme. En aquest cas els llocs han de ser de propietaris de Ciutadella o bé els pagesos han de ser ciutadellencs. Amb aquestes dades es confeccionarà la relació de visites del Diumenge des Be.