Cotxes i motos de tot tipus, descapotables, clàssics, antics o moderns. Però també, vehicles de joguet, quads, bicicletes o fins i tot qualque camíó, i arribant a formar una llarga filera d’uns quants centenars d’exemplars, que anava de la parròquia fins més enllà de l’Avinguda de la Mar | Javier Coll

TW
6

Interminable la coa de vehicles que es va formar anit as Migjorn Gran, per ser beneïts a les portes de la parròquia de Sant Cristòfol, en el dia del patró dels automòbils i protector dels viatgers.

Van ser almenys dos o tres centenars de vehicles, entre cotxes, motos, bicicletes, quads i fins i tot qualque camió. Però no només. També algun d'aquells cotxes joguina, i tres o quatre motos de joguet, amb els seus corresponents xofers infantils, com els que encetaven la llarga filera automobilística concentrada al poble del sud. I darrere, exemplars de tot tipus i colors, molts d'ells exposats des de feia unes hores al carrer Major: un Matra Simca, un Mini d'aquells ben antics, diversos models de Seat (600, 124 o 127), alguns Mercedes clàssics, un Dodge o un elegant i ben conservat Citroën 11. O qualque '2 cavalls', un parell de jeeps (un d'ells amb els emblemes de la US Force), i un sidecar ben lluent, a més d'una llarga filera de motos, entre Harley-Davidsons, Hondas, vespes o Montesas.

El rector de la parròquia, Francesc Triay, va beneir cada un dels vehicles que va passar, en presència dels preveres Llorenç Sales i Joan Camps. Alguns participants donaven la voluntat i tots rebien com a obsequi una petita capelleta de Sant Cristòfol.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 11 de julio en Kiosko y Más