Regina Sintes i Mireia Martí, aquest dimarts, as Mercadal | Sergi Garcia

TW
2

Des de divendres fins diumenge, el Recinte Firal des Mercadal acollirà una nova edició de la fira Celebramenorca, un esdeveniment pensat per posar a l’abast del públic un extens expositor d’empreses i proveidors de serveis i productes per a les parelles que planegen el seu casament.

En total seran cinquanta els estands que conformaran aquesta fira, on s’hi podran trobar des d’articles de joieria, fins a conjunts musicals o empreses d’espectacles i animació, passant per floristeries, perruqueries i estètiques, fotògrafs i realitzacions d’audiovisuals, restauradors, subministradors de carpes, sastres, organitzadors d’enllaços o pastisseries, entre d’altres.

La presentació d’aquesta cinquena edició de Celebramenorca va tenir lloc aquest dimarts dematí a l’Ajuntament des Mercadal, amb la presència de l’organitzadora, Mireia Martí, i la regidora de Fires i Mercats, Regina Sintes. L’objectiu era donar a conèixer l’esdeveniment, amb el seu programa d’actes que inclourà.

L’entrada al recinte serà gratuïta. Tot començarà divendres capvespre, a les 18 hores, i s’allargarà fins a les 21 hores. Mentre, dissabte l’horari serà de 10.30 a 21 hores, i diumenge, de 10 a 15 hores. Hi haurà servei de bar, cada dia, de 10 a 21 hores.

Divendres es preveu l’assistència d’autoritats per obrir la fira, i hi haurà diverses actuacions, a càrrec del grup Jukebox Band Menorca i Bubbleclown.

L’endemà es faran diversos tallers, a càrrec d’alguns dels participants en la fira, i també hi haurà espectacles de màgia i clown, així com música i la primera de les dues desfilades de moda previstes en aquesta edició. La segona tindrà lloc diumenge migdia, en el que serà un dels darrers actes previstos.

L’assistència als tallers de dissabte i diumenge és igualment de franc, així com la participació en les activitats programades. El darrer dia, abans de la clausura, es farà un sorteig de regals que també estarà obert a tothom.

Programa

Divendres 16

18 hores: Inici de la fira.

18.30 h: Inauguració oficial.

18.40: Actuació musical de Jukebox Band Menorca.

20 h: Espectacle de Bubbleclown.

Disssabte 17

10.30 h: Inici de la fira.

11 h: Taller de decoració.

12 h: Taller de spa facial.

18 h: Taller de personalització de regals.

18.45 h: Espectacle de Bubbleclown.

19 h: Espectacle de màgia.

19.30 h: Desfilada de moda.

20.15 h: DiscoWed.

Diumenge 18

10 h: Inici de la fira.

11 h: Taller d’organització d’enllaços.

12 h: Taller de spa facial.

12.30 h: Espectacle de màgia.

13 h: Desfilada de moda.

13.45 h: Espectacle de Bubbleclown.

14 h: Sorteig.