Durant tot el matí, a la plaça de s’Esplanada, els alumnes van posar a la venda productes que han fabricat durant el curs o serveis per aconseguir finançament per a les seves cooperatives i ONG | Javier Coll

TW
0

L’Esplanada de Maó es convertí aquest dimecres matí en un petit mercat en el qual més de 300 alumnes de Primària i Secundària de Menorca exposaven les seves iniciatives empresarials.

Es tracta d’una iniciativa en què participants han treballat tot l’any que han treballat durant tot el curs i que forma part del programa d’impuls a l’emprenedoria Icape, gestionat per l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial) del Govern balear.

Participants

Punts de llibre, pots, estoigs, samarretes, pedres decorades, braçalets o eriçons llapissers eren alguns dels productes que els joves alumnes tractaven de vendre tot i que hi havia més venedors que clients

Els centres que participants van ser Francesc de Sales, CC Sant Francesc d’Assís, CEIP Sa Garriga, CEIP Mare de Déu del Carme, CC Nostra Senyora de la Consolació, IES Josep M. Quadrado, IES M. Àngels Cardona, i IES Joan Ramis i Ramis.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 16 de mayo en Kiosko y Más