Francisco Perea Villalonga, un «home del poble i pel poble»

TW
6

Paco Perea, un home d’esport molt implicat en el poble, serà el pregoner de les festes de Sant Llorenç d’enguany després d’haver acceptat amb il·lusió la proposta rebuda per part de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alaior i del nou batle, José Luis Benejam. Des del consistori alaiorenc destaquen que Perea és un vesí molt conegut, home de feina i de destacable iniciativa col·lectiva, creador d’associacions, sempre molt vinculades a iniciatives que cerquen l’interès general del poble. «Una persona del poble i pel poble».

Noticias relacionadas

Francisco Perea Villalonga prové d’una família humil treballadora. Està casat i té dos fills i dos néts. Persona molt implicada sempre amb el poble d’Alaior i sobretot dins l’àmbit esportiu, ha treballat de coordinador d’Esports des de la inauguració del Pavelló Esportiu Municipal del poble l’any 1986.

De ben jove, va fer d’auxiliar durant la temporada estival a una entitat bancaria, posteriorment va passar a fer feina a la Distribuidora Rotger, després a Arcillas y Derivados, i paral·lelament, amb 18 anys, va ser nomenat secretari del Club Esportiu Alaior. Quan va complir 19 anys va marxar a fer el servei militar