Els regidors del Govern i l’oposició i la batlessa presentant el programa de Sant Jaume | Gemma Andreu

TW
2

Tots els regidors des Castell, excepte dos, van voler estar aquest dijous a la presentació del programa de festes de Sant Jaume. Com va recalcar la batlessa, Joana Escandell Salom, la majoria dels actes van ser programats per l’anterior Corporació municipal i la nova només ha triat el pregoner i afegit els darrers retocs.

El regidor de Cultura, Joan Serra, destacà les activitats musicals previstes a Cala Corb que aquest mateix dissabte acollirà a les 21 hores una festa folklòrica amb les actuacions de Joana Pons amb ses Guitarres i el Grup Folklòric Castell de Sant Felip que farà una demostració de ball des còssil, jotes i fandangos

El diumenge a Cala Corb es farà un concurs de paelles, organitzat per l’Associació Espanyola contra el Càncer, amenitzat amb ball en línia i el grup Los Veteranos.

Sense sortir del mateix escenari, el dilluns es farà el festival «Siempre Salón», a les 21.30 hores i els dimarts una Nit d’havaneres que començarà a les 22 hores. El dijous Moments a Cor ofereix un concert de gòspel, a les 21.30 i el divendres serà el torn de Tomeu Penya i Geminis que actuaran a les 22 hores.

Noticias relacionadas

Castellana de l’any

El dissabte. dia 20, serà el dia del pregó a càrrec d’Antoni Tudurí Miquel, a la plaça Esplanada. Abans hi haurà un ball de gegants, a les 20.30, i es nomenarà la ‘castellana de l’any’. La batlessa va explicar ahir que s’ha canviat el nom de ‘castellufa’ que no agradava a un sector dels veïns i s’ha optat per la denominació correcta que es castellà i castellana.

Previ al dissabte de Sant Jaume, el diumenge 21 es farà un ‘Ball encantat’, a les 21.30, a l’Esplanada amb l’Orquestra Huracán. El dilluns tribut a Fito i Fitipaldis, a les 21.30, a Cala Corb i el dimarts serà el torn del grup popular Es Ranxo que actuarà a l’Esplanada a les 21.30 i farà una cercavila.

El primer toc de fabiol serà el dimecres a les 10 del matí que prepara el primer jaleo a les 17 hores. Dijous, dia 25, és la festa de Sant Jaume.

El programa de mà que es reparteix a les cases amb tots els actes festius inclou les semblances biogràfiques de dos personatges que ja no són vius: Andrés Borrás Villalonga i Andrés Ferrer Alcover (pare d’Andrés Ferrer).