Foto de família amb els participants en les dues proves celebrades | Gemma Andreu

TW
0

Héctor Pons, Blanca Pons i Noa Cascallar van ser els guanyadors de la travessada nedant del port, que es va celebrar ahir dematí a Maó, una més de les activitats que s’han organitzat i que s’han inclòs en el programa d’actes.

L’esdeveniment, organitzat pel Club Natació de Maó, constava de dues proves. En la primera, de distància més curta i pensada per a fillets, era amb sortida a l’Illa Pinto i arribada al moll d’Autoritat Portuària, mentre que en la segona, els nedadors van haver de recórrer una distància de 3.200 metres, sortint des del Llatzeret.

Noticias relacionadas

En la prova infantil hi va haver set participants. La guanyadora va ser Noa Cascallar, amb un temps de 4 minuts i 50 segons, i Marc Gómez (4’ 52’’) i Pepe de Olives (4’ 52’’) van arribar en segona i tercera posicions. Van completar el rànquing Coria Mascaró (5’ 01’’), Magí Camps (5’ 43’’), Marta Guillem (5’ 54’’) i Virginia Vivanco (6’ 32’’).

Per altra banda, divuit nedadors van fer la llarga distància. En categoria masculina s’imposà Héctor Pons (46’ 56’’) i Àlex Gómez (51’ 24’’) i Óscar Florit (52’ 37’’) van ser segon i tercer, respectivament. En dones, Blanca Pons (56’ 24’’) va ser la primera a completar el recorregut, seguida d’Ana Ortiz (1:56’ 03’’) i Marta de Vicente (1:04’ 27’’).