La Fira de Nadal torna a la Plaça de la Catedral | Josep Bagur Gomila

TW
2

La inauguració del Mercat Nadalenc i l’encesa dels llums aquest divendres dia 3 de desembre són els dos primers actes del programa d’activitats de festes nadalenques que, amb el títol «El Nadal és aquí»,    es celebraran fins a final d’any a Ciutadella.

El Mercat Nadalenc estarà instal·lat a partir de les 17 hores a la plaça de la Catedral fins el pròxim dia 6, en el que es podran trobar tot un ventall d’objectes de decoració relacionats amb aquestes festes nadalenques.

Per la seva part, l’encesa dels llums de Nadal tindrà lloc a les 19 hores a la plaça des Born amb l’espectacle «la màgia de Nadal», que anirà a càrrec de la companyia Circ Stromboli. Durant dues hores es celebrarà un espectacle de música i llums que es repetirà cada vint minuts. A més, els acròbates de la companyia faran un recorregut per l’eix del nucli antic de la ciutat, en el tram comprès entre    la plaça des Born i la placa de ses Palmeres.

Noticias relacionadas

Entre els dies 3 i 6, el Mercat Nadalenc estarà amenitzat per diferents espectacles de màgia, música, ball i teatre, en alguns dels quals serà necessari obtenir l’entrada anticipada a través de la web municipal.

La cuina agafarà protagonisme entre els dies 14 i 16, amb la celebració d’uns tallers de cuina a Can Saura que amb el nom de «Dolços de Nadal» comptaran amb la participació de diferents cuiners per elaborar productes de les festes.

La música estarà present a diferents actes entre els dies 3 i 7, a més de les actuacions de l’Escola Municipal de Música i la seva Banda Infantil, la Banda Municipal de Música.

Entre els dies 27 i 30, Can Saura acollirà cada dia un taller gratuït per a fillets de 6 a 12 anys, amb inscripció prèvia.