Més de 40 actes conformen el programa de les festes d'enguany

TW
0

Més de 40 actes conformen el programa de les festes de Nadal as Mercadal i Fornells, en les que l’Ajuntament preveu recuperar en part les revetlles dels dies 24, 25 i 31 de desembre. A més, es recupera el concert de Nadal de la Banda de Música des Mercadal, que tindà lloc el diumenge    dia 19.

Aquest dissabte es celebraran les Jornades de la Sobrassada, a càrrec de comerciants des Mercadal, que comptarà amb tallers de cuina, col·loqui, concerts, degustacions i venda de productes artesans amb els pagesos del municipi.

Noticias relacionadas

Una de les novetats d’engany és la visita del tren turístic com a activitat gratuïta per a les famílies del municipi. També es podrà visitar fins a dia 5 de gener a ca n’Ángel l’exposició «Costums de Nadal. Tradicions de ses festes nadalenques al llarg dels anys». A Fornells hi haurà diverses activitats al teatre, i una matinal infantil amb jocs populars i tallers de manualitats, entre altres.

Mercat

El Mercat de Nadal es durà a terme els matins dels dies 11 i 12 de desembre al centre del poble, amb descomptes, actuacions i tallers de manualitats. També s’ha organitzat una campanya de dinamització comercial.