Els més petits van gaudir amb els capgrossos, uns personatges ben simpàtics

TW
1

Durant un parell d’hores, una caravana solidària va recórrer aquest dissabte els carrers de Maó. Organitzada per la parròquia de Sant Antoni i la Creu Roja, havia de servir per a recollir joguines i aliments per destinar a famílies sense recursos, de cara a les festes de Nadal. Al final, objectiu complert: es van reunir un centenar de joguines i una gran diversitat de productes d’alimentació que Caritas distribuirà.

Aquesta era una proposta que sorgia de la parròquia i que va comptar amb la implicació de la Creu Roja. La idea era fer un passacarrers, des de l’església de Sant Antoni fins a la del Carme. Un recorregut que es va fer amb l’acompanyament dels geganters de Llucmaçanes i els seus Gegants Reis, i la Xaranga de Maó. A més, es van instal·lar tres taules, al cap de cantó entre els carrers Miquel de Veri i Sant Esteve, a Ses Moreres i a la plaça del Carme.

Noticias relacionadas

Aportacions

Durant el trajecte se sumaren a la comitiva moltes famílies amb infants, que gaudiren de la presència dels gegants i dos simpàtics capgrossos. Mentrestant, a les taules la gent dipositava regals, que arribaran posteriorment a famílies durant la campanya de Reis.

Tant des de la parròquia, com des de la Creu Roja, Joan Tutzó i Arturo Bagur es mostraven molt satisfets per la resposta «solidària» de la gent, que no dubtà a aportar el seu granet d’arena per fer que les famílies que pitjor ho passen, puguin gaudir d’uns dies amb més normalitat. Aquesta iniciativa s’afegeix a altres, com la festa de «Por la sonrisa de un niño» que es farà diumenge que ve a l’Orfeó Maonès, i també el programa de Cartes Solidàries.