L’envelat de la plaça Esplanada va acollir la festa d’Improaventures, que va incloure la competició infantil per a premiar les millors disfresses | Josep Bagur Gomila

TW
0

L’esperit més carnavaler va rebrotar aquest dijous amb força després d’un any de parèntesi als carrers de diverses poblacions de l’Illa, especialment per als més petits, que van poder gaudir de les primeres hores de disfresses.

A Maó, l’Esplanada va ser l’epicentre d’aquesta primera jornada del carnaval de 2022. Va ser allà on va tenir lloc la festa infantil d’Improaventures, que va incloure un animat concurs de disfresses on l’originalitat va ser la clau de l’èxit.

Multitud de personatges diversos van aparèixer també a l’Esplanada des Castell, on els més petits van gaudir d’un ball amb l’animació de Ritmo Menorca. Hi van ser, com no, les seves mascotes, que van ser tot un reclam per als infants.

La Sala Albert Camus, a Sant Lluís, igual com el Pla de sa Creu, van acollir diversos tallers, i el Pla de Cas Rector es va convertir en un camp de jocs infantils, en un capvespre on Pinyeta Pinyol hi va posar les notes musicals a la plaça des Pins.

Bernat Figuerola

També a Alaior van recuperar amb ganes l’esperit més festiu. Va ser de la mà del seu personatge més emblemàtic, en Bernat Figuerola. Va ser ell qui va protagonitzar el cercavila, el qual va acabar al poliesportiu, on Música & Show va posar-hi el ritme.

Per últim, a Ferreries també es van veure les primeres disfresses. Va ser, en aquest cas, al Club de Jubilats.