Noa Trillo, de 17 anys, és alumna de l’IES Maria Àngels Cardona, de Ciutadella i la guanyadora del primer premi del concurs de vídeo de TikTok,

TW
2

Carla Llorca Seguí i Noa Trillo Souto han estat les guanyadores dels concursos escolars de dibuix i de vídeo de TikTok, respectivament, sobre la higiene de mans organitzat pel Grup d’Higiene de Mans de l’Hospital Mateu Orfila, de Maó. Les dues guanyadores, juntament amb els finalistes de cada modalitat, van rebre ahir els seus respectius premis.

Carla Llorca, de 8 anys, és alumne del CEIPSa Garriga, de Sant Lluís, i va guanyar el concurs de dibuix convocat amb el lema «I tu, com et rentes les mans?» El seu treball    il·lustra el cartell del Dia Mundial de la Higiene de Mans a Menorca que es va celebrar ahir.

Carla Llorca, de 8 anys, és alumne del CEIPSa Garriga, de Sant Lluís, i va guanyar el concurs de dibuix

Per la seva part, Noa Trillo, de 17 anys, és alumna de l’IES Maria Àngels Cardona, de Ciutadella i la guanyadora del primer premi del concurs de vídeo de TikTok, el qual s’ha difós entre els professionals sanitaris.

Finalistes

Dels quinze originals del concurs de dibuix, els finalistes van ser Marina Airós Mir, d’11 anys, i Paloma García Valenzuela, de 12 anys, ambdues de La Salle de Maó. Per altra banda, dels sis vídeos de TikTok participants, les finalistes han estat Carla Genestar Mallo, de 16 anys, i Joan Marquès Pasqual, de 17 anys, alumnes de l’IES Maria Àngels Cardona.