Els gegants , colla i xaranga a la parròquia de sant Antoni de Maó | Katerina Pu

TW
0

El programa de Nadal de Maó, Sant Climent i Llucmaçanes va tenir aquest dissabte entre les activitats destacades la caravana solidària, amb un passacarrer destinat a la recollida d’aliments i joguines. Va comptar amb la participació dels gegants reis mags de la Colla d’Amics Geganters de Llucmaçanes, que va sortir també amb dos capgrossos, i al compàs de la Xaranga de la Banda de Música de Maó.

Noticias relacionadas

Aquesta caravana solidària estava organitzada per la parròquia de Sant Antoni, amb Càritas i Creu Roja. Va començar a les 11 del matí des de l’església de Sant Antoni de Maó, en un recorregut alegre fins a l’església del Carme. Malgrat el matí plujós, i encara que es va descartar posar algunes taules als carrers, l’objectiu es va poder assolir bé.

Es van recaptar força aliments i joguines, que s’anaven dipositant durant el recorregut en dues furgonetes. Aliments bàsics, com pasta, llegums i arròs, i algun producte nadalenc, que posava de manifest la importància d’aquests tipus d’iniciatives en aquestes dates. La recollida de joguines continua la setmana que ve amb activitats destacades com «Por la sonrisa de un niño».