Els patges reials va rebre els fillets en un envelat a la plaça de la Catedral | Gemma Andreu

TW
2

Centenars de fillets i filletes van anar aquest dilluns, acompanyats dels seus pares o familiars, a entregar amb tota la il·lusió del món les seves cartes adreçades als Reis d’Orient als patges reials, que els esperaven a l’envelat de la plaça de la Catedral a Ciutadella.

Noticias relacionadas

Des del passat dia 6 de desembre, els carrers més cèntrics de Ciutadella llueixen una espectacular iluminació nadalenca, que aquest dilluns va donar la benvinguda als patges reials. La seva presència va capgirar la tranquil·litat d’una segona festa de Nadal qualsevol, sobretot entre els més petits que carta en mà van dipositar les seves il·lusions als missatgers de Melcior, Gaspar i Baltasar, que en la nit del 5 de gener faran realitat molts de somnis.

Els carrers cèntrics estaven aquest dilluns ben animats, amb gent fent-se fotos amb nombrosos personatges dels dibuixos infantils, com Bob Esponja i Micky Mouse, entre altres, que saludaven petits i grans. A més, una espectacular batucada va acompanyar el passacarerrs amb la presència dels capgrossos.