La dona del caixer casat oneja la bandera de les festes | Josep Bagur Gomila

TW
3

Ja passava mitjanit. La comitiva des Be ha posat final, ja havent començat el dilluns, a la seva llarga jornada de visites amb l'arribada al domicili de cas caixer casat, al carrer de Sant Antoni Maria Claret. Eren les 00.35 de la nit quan arribava.

S'ha conclòs, idò, una llarga jornada, de més de setze hores recorrent els carrers de Ciutadella. En total, han fet 114 visites i tres de tocs de dol. Ja al migdia tenien un retard considerable, de més de mitja hora sobre l'horari previst, però al vespre s'havia ampliat a més d'una hora.

El caixer fadrí entrega l'estendard de les festes a la dona del caixer casat | Josep Bagur Gomila
Noticias relacionadas

Al domicili del caixer casat, els esperava Sílvia Allès Kegler, la seva dona, que ha rebut la bandera de mans del caixer fadrí, José Benejam. La comitiva ha saludat des del balcó a la gent que esperava defora al carrer i després Sílvia Allès ha onejat la bandera davant dels presents.

El caixer senyor, Borja Saura, saluda des del balcó a la gent que els espera des del carrer | Josep Bagur Gomila

De fet, durant aquests dies d'espera fins que no arribi el dia 23, na Sílvia serà una de les protagonistes de la festa, ja que s'encarregarà de penjar la bandera cada dia quan surti el sol i de retirar-la a sol post.