TW
1

DILLUNS 24

A les 08h, L’Ajuntament des Castell convida al berenar de caixers i cavallers i, molt especialment, als cavallers des Castell d’anys anteriors a la plaça des Mercat.

A les 09h, Comença la programació especial de Ràdio Es Castell.

A les 10h, Primer toc de fabiol a la porta de l’Ajuntament. La pregonera municipal anunciarà pels carrers del poble l’inici de les festes. La Junta de Caixers recorrerà el poble per convidar les associacions i entitats.

A les 12.30h, Sortida del grup «Bon Ball Tenim» des de l’Esplanada. A continuació, passacarrers pel poble.

A les 15.45h, Inici del replec de la qualcada.

A les 17h, Passacarrers de gegants i cap-grossos acompanyats de la «Colla de Geganters i Grallers des Castell», colles convidades i la «Banda de Música des Migjorn Gran». Repicada de campanes i dispar de morterets.

A les 19h, Solemnes completes en honor a l’apòstol Sant Jaume a l’Església del Roser.

A les 20h, Jaleo davant  l’Ajuntament, amb la Banda de Música des Migjorn Gran.

A les 00.30h, Revetlla a càrrec del grup «Fandango All Stars» i a continuació «Preto y Richy DJ’S» a la Plaça Esplanada.

DIMARTS 25

A les 7.45h, Inici del Replec de la qualcada.

A les 08h, Diana florejada amb en Jaume i na Roser amb la «Colla de Gegants i Grallers des Castell» i colles convidades acompanyats pel grup «Bon Ball Tenim» i «José y sus Muchachos».

Noticias relacionadas

A les 10.30h, Des de l’Ajuntament, pujada a l’església on es celebrarà la Missa de Caixers.

A les 11h, Missa solemne de Caixers.

A les 12h, Potent traca que donarà inici a la davallada al so de Frases Menorquines. En arribar la comitiva a l’Ajuntament, inici del Jaleo amb l’Agrupació de Músics de Menorca. A continuació, es lliuraran les canyes verdes i les culleretes als participants de la qualcada. En acabar, tradicional beguda de caixers a la sala de plens de l’Ajuntament i repartiment d’aigua-ròs.

A les 20h, Corregudes, al carrer des Port.

A les 21h, Darrer toc de fabiol davant l’Ajuntament. En finalitzar el darrer toc de fabiol, revetlla amb «Black Pearl» a la plaça Esplanada.

A les 00h, Focs artificials.

DIMECRES 26

A les 17h, Jornada d’activitats nàutiques i piragüisme per a fillets i filletes, capellet i la tradicional travessia del port nedant. Organitza: Club Nàutic Villacarlos.

A les 21h, Actuació Xalandrí i de Joana Pons i ses Guitarres a Calesfonts.

A les 00h, Focs artificials.

DIVENDRES 28

A les 19.30h, Torrada a Cala Corb. Organitzada per Mans Unides amenitzada per Xafogor Menorca.

DIUMENGE 30

A les 16.30h, Torneig d’Escacs de partides ràpides Sant Jaumet, dedicat al sr. Antonio Pomar Guardiola, a Cala Corb. Organitza: Centro de Cultura Villacarlos.

Consulte aquí el programa de fiestas