Els membres de la qualcada d’enguany, a la ja tradicional foto de grup. | Ajuntament des Migjorn

TW
0

Sense comptar els membres de la Junta de Caixers, la qualcada estarà composoda per trenta-dos membres. Així doncs, es repeteix el mateix nombre de participants que l’any passat.

Tot i això, només hi haurà trenta cavallers presents tant el dissabte com el diumenge. Mentre que Ester Bagur Bosch i Josep Camps Pons tan sols sortiran el dissabte vespre, Josep Sales Taltavull i Javier Martínez Triay ocuparan els seus llocs el dia gran de les festes de Sant Cristòfol de ses Corregudes.

Noticias relacionadas

Precisament, el mateix Josep Sales és el membre més jove de la qualcada d’enguany. Després d’estar entrenant-se a doma clàssica, s’estrenarà a les seves primeres festes de Sant Cristòfol sense haver fet encara els dotze anys.

A part d’aquest debut, la resta de membres ja tenen alguna experiència a les festes. Així i tot, el jove de disset anys, Òscar Pons Melià, sumarà la seva tercera participació, dues menys que la seva companya Núria Janer Gomila, de divuit anys.

Els protocols de dissabte

Aquest dissabte 29, el repic de campanes de l’església de Sant Cristòfol devers les 17 hores anunciarà al poble l’inici de les festes. Després del passacarrers de la Banda de Música des Migjorn Gran i poc abans de les 18 hores, el fabioler Isaac Triay recollirà el caixer fadrí Bartomeu Bagur. Tot seguit, demanarà permís a la batlessa Antònia Camps per poder fer el Primer Toc de tambor i fabiol. S’iniciarà el Replec de la resta de caixers i després de fer una volta completa al poble, a les 21 hores començarà el primer jaleo de les festes.