Biel Pons, durant un dels nombrosos moments emocionants del pregó que va oferir | Gemma Andreu

TW
2

Amb una setmana d’antelació,  la nit d’aquest divendres va servir a Sant Climent per posar en marxa les seves festes amb la pronunciació del pregó per part del veí Biel Pons.

El cofundador i exdirector de Viatges Magon va oferir un repàs de la seva vida, tant personal com professional, sempre vinculada al poble de Sant Climent.

Va rememorar la seva infància a la pedania maonesa, on va assistir a escola i també va fer vuit anys d’escolanet a la seva església. Per si això fos poca cosa, també va recordar els inicis de la seva llarga trajectòria professional. I és que abans d’endinsar-se en el món de les agències de viatge, va exercir de cambrer al mític Casino de Sant Climent, en la que seria la seva primera experiència laboral.

Després d’explicar aquesta i un munt d’anècdotes més, va arribar el torn per al Santclimenter de s’Any. Enguany, l’Associació de Veïns de Sant Climent ha designat a Joan Olives Morro per a aquest càrrec honorífic.

Noticias relacionadas

Tota una vida a Sant Climent

Olives, propietari del Forn Nou de Sant Climent, ha estat guardonat amb aquesta distinció com a reconeixement de la seva labor, la qual està a punt d’acabar després de molts anys, amb l’arribada de la merescuda jubilació.

Nascut a l’any 1955, Joan Olives pertany a la tercera generació de forners, que va iniciar el seu avi Rafel Morro fa ja cent anys. Quan en tenia setze, Joan va començar a fer feina al negoci familiar i, després de tota una vida, ara ha arribat el moment del seu particular homenatge.

Tota una setmana per davant

L’acte festiu d’aquest divendres va acabar amb l’actuació musical oferida per la Banda Municipal de Maó.

Així doncs, es van donar per  començades les activitats prèvies al gran cap de setmana que viurà Sant Climent el dissabte 19 i el diumenge 20.