L’encesa de llums i els focs aquest dissabte a la nit a Alcalfar va reunir molta gent en un espectacle preciós | Antoni Casasnovas

TW
0

L’Associació de Vesins d’Alcalfar, a Sant Lluís, celebren aquest cap de setmana les festes d’estiu, que compten amb la participació afectiva de la majoria dels residents. I que també compten amb l’assistència de gent de fora del nucli, com es va poder veure aquest dissabte a la nit, quan cap a les 23 hores la cala es va il·luminar amb lluminàries que duien al·lots i al·lotes d’Alcalfar. Centenars de persones van poder veure aquesta línia de llum des de la mateixa platja fins a la torre i que es va acabar amb focs artificials, amb la mùsica d’Eva Pons Trio. Passada la mitjanit es va celebrar una revetlla a ses Usines, amb el grup Black Pearl.

La festa havia començat divendres amb volei platja, concurs de castells d’arena i una barbacoa popular, amb la música de Fusiona2 com ingredient imprescindible. Ahir, abans dels focs, hi va haver gincana, batucada i jocs infantils.

Aquest diumenge la festa continuarà amb diferents actes. El matí es celebra el campionat de truc, en la seva vuitena edició amb el nom d’Emilio Finestres. Al migdia hi haurà paella popular. A les 16.30 començarà una cantada oberta a la gent i a les 18.30 es disputarà un partit de futbol, que enfrontarà a casats contra fadrins.