La reunió de caixers i cavallers al Claustre del Carme va arreplegar unes dues-centes persones i va acollir l’entrega de les insígnies dels 25 anys a Maria del Mar Pons Cardona, Júlia Santa-Eugènia Guim i Antonio Melià Cardona | Ajuntament de Maó

TW
0

La tradicional trobada de caixers de les festes de la Mare de Déu de Gràcia, de Maó, va homenatjar el passat divendres a tres participants de la qualcada que enguany compleixen vint-i-cinc anys sortint amb el cavall. Es tracte de Maria del Mar Pons Cardona, Júlia Santa-Eugènia Guim i Antonio Melià Cardona.

L’acte de germanor dels membres de la qualcada que sortirà els dies 7 i 8 de setembre es va celebrar al Claustre del Carme i va estar presidit pel caixer batle Héctor Pons, amb la participació d’unes 200 persones, així com dels diferents portaveus de la Corporació municipal.

Noticias relacionadas

261 participants

La qualcada de les festes de Gràcia estarà formada els dos dies per un total de 261 cavallers i cavalleres, distribuïts en 125 el dia 7 i 136 el dia 8.

El cavaller més jove serà Saulo Juanico Buzón, de 13 anys, mentre que el de més edat serà José Luis Aracil López, de 67 anys.