"Segones oportunitats", vídeo guanyador del concurs FOOD FILM MENU 2023, en la categoria "Innovation, creativity and job opportunities". | Youtube: Menorca European Region of Gastronomy

TW
0

El documental que retrata la labor social del centre de formació de Ca n’Aguedet as Mercadal ha guanyat un premi en el festival Food Film Menu 2023, organitzat per l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT), dins el context de Menorca Regió Europea de Gastronomia.

El film «Segones oportunitats» està dirigit per Laura Treserras, produït per Bendito Films Studio i impulsat pel departament d'Economia del Consell Insular de Menorca i ha guanyat el guardó en la categoria d’Innovació, Creativitat i Oportunitats de Treball.

«Segones oportunitats» retracta la feina social del centre de formació de Ca n’Aguedet, a través de la història d'un aturat que recupera l'esperança de poder incorporar-se al món laboral. «Hi ha molta emoció en aquesta pel·lícula que destaca la dimensió social de la gastronomia local. Des d'una perspectiva cinematogràfica, els primers plans i el disseny sonor són excel·lents» comenta Raúl Torres Ajicado, gestor de les xarxes socials i creador de contingut digital de la IGCAT.

El festival ara obrirà una votació en línea per adjudicar el premi del públic, al que també opta el film menorquí. El Consell informa que els premis del primer, segon i tercer lloc del Food Film Menú 2023 més el del Public's Favourite Film es donaran a conèixer a una cerimònia l'11 de novembre, en el marc del 35º Festival de Cine de Girona.

Els guanyadors del certamen Food Film Menu 2023 tenen l’oportunitat de veure les seves obres projectades a diferents festivals al reu del món.