Na Nina de ses Cometes acompanyada de la família i una delegació municipal | Ajuntament de Sant Lluís

TW
1

La santlluïsera Catalina Olives Sintes, na Nina de ses Cometes, va complir el passat dimarts 100 anys, un aniversari que va celebrar amb la seva família que la va acompanyar en aquesta jornada tan especial.

Durant tot el dia na Nina de ses Cometes va rebre nombroses visites de vesins de Torret, casolania on viu, i amics que van voler felicitar-la pel seu centenari. El capvespre, la batlessa de Sant Lluís, Loles Tronch, acompanyada de la regidora de Gent Gran, Patricia Pons, i els portaveus Pedro Tudurí, Jorge de Diego i Silvia Pérez van felicitar la nova centenària obsequiant-la amb un ram de flors i una còpia emmarcada de la seva partida de naixement.

Ses Cometes

Catalina Olives va néixer el 12 de desembre de 1923 a Sant Lluís i essent una filleta va traslladar-se amb els seus pares al lloc de ses Cometes, as Castell. El 1947 es va casar amb Francisco Pons Olives, en Quicus es batle, i durant uns anys van fer de pagesos a Biniali de sa Torre, fins que van anar a viure a Torret. Na Nina té set fills i nombrosos nets i besnets.