El Festival solidari Comerç de Menorca tindrà lloc al Recinte Firal de Maó

TW
1

El Recinte Firal de Maó albergarà el pròxim dissabte 27 a partir de les 19 hores el primer Festival solidari Comerç de Menorca, el qual s’organitza en favor de Caritas Diocesana de Menorca.

L’esdeveniment, patrocinat per l’Associació de Comerciants de Menorca (Ascome) comptarà amb diversos espectacles al llarg de tota la jornada. En primer lloc, una representació del musical «Mamma Mia! Sing Along!» que anirà a càrrec de CIA Musikbox amb la col·laboració de l’Escola de dança Ute Dahl. Posteriorment, l’incansable DJ Chicha amenitzarà el vespre amb el seu repertori musical.

La venda d’entrades anticipades es realitzarà a través d’Internet mitjançant la web Codetickets i físicament als locals de Sime Musicasa i Didasko i les oficines de PIME Menorca, tant a Maó com a Ciutadella. Mentre que aquestes es vendran per un preu de 10 euros, el mateix dia 27 es podran adquirir per dotze euros en taquilla fins a esgotar l’aforament.

Tots els beneficis obtinguts a través de la venda d’aquestes entrades es destinaran a Caritas. Tanmateix, tots aquells que vulguin aportar el seu granet d’arena a la causa ho poden fer a través d’una donació mitjançant transferència o Bizum.

El propòsit final d’aquest festival solidari és que es converteixi en una nova iniciativa de responsabilitat social empresarial del comerç insular, subratllant a l’opinió pública la importància de realitzar les compres a través d’empreses locals.