El poble de Fornells va celebrar Sant Antoni Abat amb un acte institucional al teatre.

TW
0

Dimecres es va celebrar l’acte institucional de Sant Antoni Abat, patró de Fornells, al teatre del nucli costaner. Durant l’esdeveniment es va donar a conèixer la resolució del Concurs de Fotografia de Sant Antoni 2023, el jurat del qual va fer entrega del premi al forneller José Antonio Juanino Navarro.

L’Ajuntament també va retre homenatge als caixers que fa més de 30 anys que surten per les festes de Sant Antoni, i els va atorgar un pin insigne perquè el puguin lluir amb honor durant les festes. Aquests caixers són: Tòfol Marquès Benejam, Pedro Marquès Taltavull, Tomeu Martí Pons, Joan Marquès Pelegrí, Víctor Florit Esbert, Dani Triay Roselló i Pau Llull Triay.

Els caixers han rebut un pin insigne.

També es va fer entrega, per primer cop, d’un pin als membres de la Junta Local de Fornells perquè puguin portar aquest distintiu, que simbolitza la seva pertinença a la Junta Local, en els actes oficials a Fornells.

Quadre amb les culleres que s'atorguen als caixers.

Durant l’acte es va inaugurar el quadre que l’Ajuntament ha encarregat amb totes les culleres que s'atorguen als caixers des de l’any 1965 fins al 2023. L’Ajuntament ha decidit arreglar, una per una, aquestes culleres i les ha emmarcades en un mateix quadre.