Les carrosses i comparses de Maó van destacar per la seva gran originalitat i diversitat | Katerina Pu

TW
0

Unes 550 persones van ser partícips al carnaval de Llevant, on deu comparses i dues carrosses es van sumar a la festa acompanyades de la Banda de Música de Maó, disfressats de dàlmates per a l’ocasió i la Colla de Geganters de Llucmaçanes, que va aportar els seus particulars reis, criats i bruixa.

Les carrosses i comparses de Maó van destacar per la seva gran originalitat i diversitat. Amb la coincidència de la celebració de l’any nou xinès, els participants van convertir la carrossa del Molí des Pla en un gran temple xinès al qual no li faltava ni el seu gong ni el mític drac xinès portat per una desena de persones. Tina Turner s’hi va sumar amb un concert mòbil: un bateria, un saxofonista, un baix... i un públic entregadíssim. La temàtica musical va continuar amb un homenatge colorit a «La La Land», una concentració multitudinària de Kens i Barbies i un grup de mariachi sortits del mateix Mèxic.

Noticias relacionadas

En darrer lloc, un grup de ratetes, un altre de maies i l’exèrcit de Shenzis, Pumbas i Mufasas de «El Rey León» de Moments a Cor van acabar per completar una gran rua de carnaval.

Premiats

«Un molí xinès», de l’Associació de Veins des Molí des Pla, va ser triada la millor carrossa; ‘El Rey León’ de Moments a Cor, la millor comparsa; i Tina Turner, la millor coreografia.