Plantació de l’olivar a l’espai cedit per l’Aeroport i la taula presidida per Lluís Hidalgo al sopar de divendres. | ASOC. EMP. CARPINTERÍA DE MENORCA

TW
1

Amb motiu de la setmana en què se celebrava el dia de Sant Josep, patró dels fusters, l’Associació d’Empreses de Fusteria, Ebenisteria i Afins de Menorca va organitzar diferents activitats durant el passat cap de setmana per commemorar aquesta data.

Entre elles, cal destacar una tradició ja establerta al sector. I és que l’Aeroport de Menorca va cedir un espai a l’organització per a dur a terme la plantació d’una olivera. Aquest arbre simbolitza la importància sobre la conscienciació del medi ambient. L’acte es va celebrar el dissabte amb la presència del director de l’aeroport, Santiago Martínez-Cava, i del president de l’Associació, Lluís Hidalgo, entre altres membres de la junta.

D’aquesta manera, ja són 16 els arbres plantats a través d’aquesta iniciativa que va començar l’any 2007. Hi ha un plantat a cada municipi de l’Illa, a més d’un a la pedania de Fornells, un altre al nucli rural de Sant Climent, a Dalt El Toro, l’Illa del Rei, el Llatzeret, la seu del Consell, l’Hospital Mateu Orfila i ara, a l’Aeroport.

Sopar de fraternitat

Tanmateix, no va ser l’única activitat que es va dur a terme. El divendres va tenir lloc un sopar al restaurant del Club Nàutic de Ciutadella. En ella van participar el director Lluís Hidalgo, les diverses empreses associades i Pedro Payeras, el president d’UNE Madera, entitat a la qual l’Associació es va adherir fa uns mesos i que actua com a confederació d’organitzacions empresarials que promou el desenvolupament i progrés de les indústries relacionades amb el sector de la fusta i el moble.

El divendres van gaudir d'un sopar al restaurant del Club Nàutic de Ciutadella. | ASOC. EMP. CARPINTERÍA DE MENORCA

A més, es va realitzar un sorteig d’obsequis donats per proveïdors del sector i el mag Loren va demostrar les seves habilitats amb un joc de cartes.